PUSH Fitness Podcast: Hvad er det og hvorfor er vi her? | El Paso, TX læge i kiropraktik
Dr. Alex Jimenez, El Paso's Kiropraktor
Jeg håber du har haft vores blogindlæg på forskellige sundheds-, ernæringsmæssige og skadelige emner. Tøv ikke med at ringe til os eller mig selv, hvis du har spørgsmål, når behovet for at søge pleje opstår. Ring til kontoret eller mig selv. Office 915-850-0900 - Cell 915-540-8444 Med venlig hilsen. Dr. J

PUSH Fitness Podcast: Hvad er det og hvorfor er vi her?

 

[00:00:10] Ved du hvad der holder dem i bevægelse og vokser og lever? Fortæl mig. Det er anden havkat eller det rovdyr. Så hvis vi aldrig havde rovdyr i vores liv. Vi vil holde os fast, og vi gør intet videre. Så hver gang vi beder: ”Gud, fjern stresset, Gud, fjern dette problem”, beder vi Gud om at gøre os svagere og ikke stærkere.

[00:00:33] For i stedet for at spørge som: “Hej, gud, gør mig mere kreativ, gør mig mere lidenskabelig, gør mig mere tålmodig”. Vi spørger: ”Hej, tag det væk”.

[00:00:45] Men så ønsker vi stadig alt andet, der følger med det. Hvordan fungerer det?

[00:00:49] Det er nemt. Jeg ved ikke. Jeg mener, hvis du tænker over det, ved du, fra første gang vi bliver født, Danny. Det er ikke nemt. Ret. Du er nødt til at være en i en billion sperm, virkelig, og kun for Gud, er det meget, meget klart, at hvis du ikke kommer til det æg først? Færdig. Ret. Du er færdig. Så fra det øjeblik, vi får en chance, er vi på ødelæggelsespunktet fra starten. Nemlig. Så i det væsentlige, hvorfor kom sæden til det æg? Ret. Så du spurgte. Det kæmpede igennem. Kæmpet igennem, ikke.

[00:01:27] Så når du tænker på alt andet, for så vidt folk klager, hvordan folk siger, "åh, ved du, jeg vil have flere penge, jeg vil have dette". Men de ser ikke på alles backstory, bagenden. Og så bag gardinerne, tænker de, ”åh mand, Dr. Jimenez, du er en læge”. Selvfølgelig, du ved ikke, hvor mange gange du har mistet og genopbygget din praksis, eller du er gymnastiks ejer, og du har gjort det. Du ved ikke, hvor mange gange du skal gå ind kl. 4 om morgenen for at få en træning, fordi du er nødt til at uddanne folk hele dagen for at sikre, at denne forretning forbliver flydende. Du ved? Ret. Folk ser ikke den bagerste ende. Ret. Du ved, de er hurtige til at sige, ”åh, det skal være let”. Nej, det er ikke let, indtil du træder ind i personens sko, fordi du er den, der skal underskrive kontrollerne. Du er den der skal holde sig om natten og finde ud af lønningslisten. Du er den, der skal være kreativ og finde ud af, hvordan du skal få ender til at mødes. Du er den, der konstant skal være på det. Du ved, så meget som du vil sparke tilbage og sige hvad som helst og gøre dette. Nå, jeg ville elske at træne fire til fem timer om dagen. At min lidenskab. Er det din lidenskab? Det er min lidenskab. Og gør vi det? Nej nej. Ret. Hvad skal vi gøre? Vi skal være omhyggelige. Vi skal disciplineres. Og vi er nødt til at holde, jeg er sikker, vi er nødt til at holde en ordentlig ordre for at sikre, at vi holder os ajour med skemaet. Ja eller nej? Absolut. Nemlig. Du ved, så jeg siger i slutningen af ​​dagen er, at hvis du ikke har noget, der jager dig, bliver du fed og sovende og du bliver doven.

[00:02:54] Jeg tror, ​​naturen er designet til at eliminere dig. Alex vil sige, du ved, det er overlevelse af de mest begrænsende arter eller hvad han end vil kalde det, når han er i biokemi. Du ved, jeg må fortælle dig, det er ikke let at være forretningsejer. Det er ikke. Det er ikke let, når du ikke har sove.

[00:03:15] Lige siden jeg har kendt dig, har du lagt tid fra de tidlige timer, og du er her fra 430 om morgenen og her. Hvad er klokken nu? Du er her. Du er her. Og vi deler her nogle historier. Du ved, det er en af ​​de ting, hvor det kommer til at stoppe hele vores liv.

[00:03:29] Men her er det. Hvis du ikke gør det, stimulerer det dig ikke til at blive god til det, du gør. Ret. Du bliver sløv, og alt går dårligt. Bogstaveligt talt begynder du langsomt processen med at ophøre med at eksistere. Ret.

[00:03:45] Så vi har alle brug for hvile. Ret? Ret. At forynge. Bliv kreativ. Det er videnskabeligt bevist. Du har brug for det for at nulstille. Du skal. Ellers brænder du ud. Ret? Ret. Men efter hvor mange dages hvile? En. To. Hvor du bare får, frakoblet, spastisk. Du ved, du er sådan en slags, ”Okay, sej. Jeg hvilede nok. Jeg er god". Du forbliver ikke hængende der.

[00:04:12] Nej nej nej nej. Og jeg beder om ferie. Ret. Og når jeg får det, efter cirka tre dage, er jeg som, OK. Ret. Okay. Jeg er færdig. Lad os gå. Ja, OK. Hvad skal jeg bryde? Hvad skal jeg gøre? Sådan er vi. Nemlig. Men det er det, der gør dig så succesrig, ikke? Ja, det driver os. Og det får os til at skabe, hvem vi er. Og det giver os også en vision om, hvad vi skal gøre. Du ved, Danny, når vi starter disse podcasts, ønsker vi at komme lidt eller fortælle folk lidt om historien om, hvad du gør. Og fortæl dem om, du ved, hvor du har været, og hvad der har sket med dig. OKAY. Så for mig er det meget vigtigt at dele med folk, hvad der faktisk sker.

[00:04:59] Jeg har altid været en til at sige, ved du, jeg kan se, hvor hårdt du arbejder. Og jeg kan se, hvor stor indsats du lægger på tingene. Men jeg vil gerne vide lidt om dig, hvad der faktisk skabte dig, og hvad der får dig til at klikke lidt. Når jeg faktisk diskuterer disse ting, vil jeg spørge dig, hvad der fik dig til at begynde at PUSH, hvad fik dig til at starte denne enorme, massive organisation.

[00:05:25] Jeg vil nå masserne af mennesker og hjælpe folk.

[00:05:33] Altså i al virkelighed.

[00:05:39] Min søster, min svoger, min bror. Vi er alle kommet fra platforme, så vidt vi taler, forkynder, synger. Hvad end det er. Jeg var altid, slags sort får, så at sige, og det mener jeg som på en god måde, fordi jeg ikke blev behandlet anderledes. Jeg var bare meget oprør. Hvis det giver mening.

[00:06:00] Jeg ville oprette mine egne. Så hvis min familie gik til højre, ville jeg gå til venstre. Folket går ret. Jeg ville gå til venstre. Jeg prøvede altid at finde en anden måde. Og jeg var bare stædig sådan. Men jeg tror, ​​det var det, der gjorde det muligt for mig at blive den mest succesrige. Men det var det, der gjorde det muligt for mig at skabe dette sted, så jeg kan nå masserne af mennesker og have min egen platform til at ændre folks liv.

[00:06:23] Lad mig spørge dig. Da du først startede PUSH. Hvad var grunden til, at du startede det? Du ved? Gjorde du? Du var altid i fitness. Lige siden jeg har kendt dig, har du altid været i en dyb forståelse. Du ved, jeg elsker at dele denne historie med folk om, da jeg første gang mødte dig. Du blev drevet. Jeg mener, du var dette barn, det er ligesom du jagtede efter viden. Du prøvede at finde ud af, hvad det var, der fik folk til at krydse. Og du ville lære folk. Lidt cocky. Jeg ville sige. Men når jeg er 18 år gammel, mener jeg, hvem er det ikke? Ret. I den alder? Du har ikke engang slået i hovedet et par gange, men du gjorde det, og du delte det med mennesker, og du gjorde det. Men hvad gjorde dig, hvad kørte dig? Fordi jeg må fortælle dig, jeg er en stor troende, Danny. Om, når du vurderer familier, ser jeg hvor hårdt din far arbejder. Jeg kan se, hvordan din mor er utrolig med hensyn til hvad hun gør. Hun bare, hun vinder disse crossfit-konkurrencer bare på bogstaveligt talt skal du slukke for lysene for at få hende væk fra væggen, fordi hun bare fortsætter. Ret? Jeg mener, hvad er det, du føler kørte dig, og hvad startede hele filosofien med at forsøge at hjælpe folk?

[00:07:32] Jeg mener, ligesom du satte det, i mine forældres arbejdsetik. De stopper bare aldrig. De stopper stadig ikke. De prøver stadig at komme videre på trods af, hvad livet kaster på dem, og de har succes på deres egen måde. De holder aldrig op med at arbejde mod deres ægteskab, mod deres kærlighed, mod at tjene hinanden. Den største ting, de viste mig, er, at vi må altid tjene mennesker, og de tjener hinanden. De tjener i kirken, de tjener, uanset hvor de går. Min far, det betyder ikke noget, hvor det er. Han prøver altid, hvis det ikke er dit hus. Det betyder ikke noget. Forsøg at tage papirkurven ud, rense dit bord, uanset hvad det er. Du er nødt til at fortælle ham, ”Hej dag, bare slappe af. Men det var her, jeg lærte det fra. Du går ikke bare overalt og er bare. Uanset hvor du går, tjener du altid. Og det er min følelse af tro mentalitet. Du ved, det er bibelsk. Du ved? Uanset hvor du er, skal vi tjene mennesker. Som mænd og hustruer skal vi tjene hinanden. Det er det, der gør os så succesrige. Du ved, du ser på Jesus i Bibelen, og han er: ”Hvad gør du? Du tjener mennesker.

[00:08:44] Han hjalp mennesker.

[00:08:47] Ikke normen. De mest uortodokse ikke-religiøse mennesker, du kender, andre mennesker, der havde brug for mest hjælp, ikke de mest religiøse. Og jeg tror, ​​det er det, jeg elsker at gøre. Jeg elsker at hjælpe de mennesker, der har brug for mest hjælp. Det ukonventionelle. Ikke de mennesker, der allerede er atletiske. Jeg mener, misforstå mig ikke. Jeg elsker at hjælpe dem, men jeg kan godt lide at hjælpe de uortodokse, så at sige.

[00:09:17] Ja. Du ved hvad? Da du nævnte det om din far, var en af ​​tingene, jeg bemærkede, at jeg kom hit for at træne omkring 6:00 om morgenen, og det fryser udenfor, bogstaveligt talt frysning.

[00:09:29] Du havde et fladt dæk. Din far løftede bilen alene for at få det dæk op. Ja. Det var skør. Jeg går, ved du, da jeg kom der, var jeg som, der er denne fyr, der arbejder på det. Der var ingen knægt. Han henter faktisk bilen selv. Han skubber den ting op og løfter bilen, så den passer til dækket. Jeg var som, du skal narre mig. Du vidste det ikke engang. Jeg sagde til dig, og du går, mand, min far spurgte aldrig, eller ved du, han gør det bare. Det er en af ​​de ting, du sagde. Og det er den, vi er. Vi er vores forældre. Vi bliver til sidst vores forældre til en vis grad. Og det er meget, hvordan du er. Dine filosofier, der har ledet PUSH-fitness, kender du, entourage og de mennesker, der kommer her, har været som ekstreme atleter. Fortæl mig lidt om det. Med hensyn til hvad der faktisk fik dig til at vælge atletik som din måde at tjene på.

[00:10:20] Jeg tror, ​​at jeg ser potentialet i.

[00:10:24] Hvad folk kan skubbes til, hvis du tror på dem. Mange gange tror folk, du ved, på sig selv, men det er utroligt, hvad du ser mennesker bliver eller enkeltpersoner eller atleter, når du siger, hej, jeg tror dig. Nogen der, ikke din mor ikke din far, fordi det er lidt som det forventes, søster, slægtninge, du ved. Og du ved, ikke at de er nødt til at fortælle dig det, men, du ved, det er slags somme tider forventet. Ja præcis. Men så har du denne fremmede siger: Jeg tror på dig virkelig, helhjertet. Og det bringer så meget mere ud af dig ud. Jeg ved. Sådan var jeg. Jeg kan stadig huske forskellige tidspunkter, hvor du bankede på mig på skulderen og sagde, du ved det.

[00:11:15] Hvad laver du? Det kan du, og jeg er meget anderledes.

[00:11:20] Jeg har ikke brug for nogen til at prædike for mig. At fortælle mig, hvordan man kører stedet, det er lidt som lidt, bare et lille kram. Et spark, et komme i gang. Og det får dig til at gå videre til næste bjergniveau. Og det var det, der tilladte, det er det, jeg elsker at se som et potentiale, som du kunne bringe ud i alle individer. Når du ser det stort set, har du været i stand til at se alle revne.

[00:11:45] Hvad er det, du leder efter, når du ser dem slags ramte den væg? Når du begynder at arbejde med en person med et specifikt sæt, uanset hvilken sportsgren de er i, eller hvad deres drømme er, et vægttab eller hvad det end er. Hvad er det du leder efter?

[00:11:59] For at se årsagen til, at de holder op. De er virkelig trætte, eller har de været?

[00:12:07] Babyet så meget af samfundet, at de ikke ved, hvordan de skal skubbe sig selv længere, og det er virkelig et følsomt samfund i dag, du ikke kan, du ved, skubbe børn, fordi de får deres følelser såret, eller de føler sig sådan eller sådan, og nogle gange er det som.

[00:12:25] Dude, du skal vække din røv.

[00:12:28] Hvis ikke, gør du det ikke i dette liv. Intet kommer let. Og så forventer vi alle, at tingene bliver lette, fordi vi, du ved, en mikrobølgeneration, alt hvad vi gør, vi vil gøre så hurtigt. Så jeg ser efter årsagen til, hvorfor de holder op. Dette er virkelig, hvorfor, de er trætte, og de vil kaste op. Åh, okay. Men du kan huske førstehånds, da jeg arbejdede sammen med dig, jeg gik hen til toilettet, kastede op. Jeg kom lige tilbage. Hvorfor? Fordi det er det, du bygger med den person, den respekt. Du ved, hvorfor skulle du have nogen til at holde op med dig, når det bliver hårdt, ved du? Ja. Det er sandt rigtigt. Hvordan skal du stole på dem. Jeg ved, at du er afhængig af dem. Nej, når det bliver hårdt. De ved bare at springe vognen. Det er det. Du bliver alene.

[00:13:18] Du ved, du får et ansvar, et enormt, med en masse af El Paso-børnene i uanset hvilken sportsgren de udfører, uanset hvilken sport, hvad enten det er agility-sportsbaseret eller bare et slags sportsbaseret system, hvor hvor de Vi ved bare, lad os sige hockey eller endda ting som tennis eller golf.

[00:13:37] Men de har alle et øjeblik med at forsøge at nå inden i. Jeg elsker den måde, du gør på det, kan du gå foran og se dybderne i, hvad der er galt med dem, og du kan faktisk oprette forbindelse til dem som ingen anden. Det har jeg set hver eneste gang, mine egne børn også, når du træner dem. Spurgte du hvorfor? Så virkelig ligesom de både til det punkt? Ingen er interesseret i, hvad du ved. De bryder sig om, at du holder af. Og at omsorg virkelig giver dem mulighed for at åbne op, ikke?

[00:14:04] Ret. Ja, det gør det bestemt. Du ved, det får dem til at se, som om jeg har det i mig. Jeg, du ved, er nødt til at holde op med at babye mig selv. Ret. Og jeg er nødt til at stå op og komme efter dette, fordi ingen vil give mig det. Jeg skal stå op efter det og arbejde for det, periode.

[00:14:20] Når jeg ville fortælle det til min datter, når de ville komme ind, ville jeg sige, ved du hvad? Du ved, jeg kommer ikke, og du ved, jeg går ikke i dag. Ret. Jeg vil sige, okay, lad mig ringe, Danny. Nej nej. De ville føle, at de har en, ja.

[00:14:34] De fornemmer forpligtelsen og den tillid, som I har lagt i deres hjerter som ingen anden. Fordi det er hvad de vil have. De vil have nogen til at tro på dem. Nemlig. Du ved, skub dem. Derfor skubbet. Skubbe. Du ved, der er den ekstra kant af push. Du ved, det er meget vigtige punkter. Hvad fik du ind i, er du nødt til at beskæftige dig med, som tankerne og lignende arbejde? Hvordan arbejder du med at udvikle et barn eller arbejde dem gennem deres egne mentale hindringer eller deres egen mentale slags dynamik for at gøre dem bedre af, hvem de er? Hvis det giver mening.

[00:15:13] Du skal først bygge et fundament med dem. Du er nødt til at opbygge tillid med dem. Du kan ikke bare gå ind og råbe på dem. Hej, lad os gå, lad os gå. Flyt din røv. Vær ikke lidt, tæve. Du ved, du kan ikke bare gøre det. Du skal først oprette et forhold, få dem til at stole på dig og få dem til at forstå, hvorfor du skubber dem. Og så når de er på randen af ​​at give op, råber du på deres røv, og de ved, hvorfor du råber på dem. En god forælder, når de har disciplineret deres barn eller jordet dem, vil de fortælle dem grunden til, at de gjorde det. Men de holder ikke op med at elske dem. De sætter pris på, fordi de ved, at de tager fejl.

[00:15:48] Samme koncept her. Naturligvis rammer jeg dem ikke. Men jeg råber på dem, efter at de ved som hej. Ja, jeg suttede, og jeg er nødt til at holde op med at synes synd på mig selv og komme efter det. Ret?

[00:16:01] Du ved i min egen erfaring med hvad du gjorde. Du ved, du har en masse mødre, der ser dig træne deres børn. Mødre er virkelig skarpe. Der er intet smartere end en mor i denne verden. Ret.

[00:16:14] Og de forstår intuitivt, og de føler dybderne i ændringen hos barnet. Ret. Så når de ser dybden af ​​ændringen hos barnet, stoler de på dig. Og dette er i masse, fordi jeg har en hel mur af familier af mødre, far. De bringer deres børn uanset hvad. Træt, kold, sludder, regn, sne. De bringer deres børn hit for at træne med dig og hele besætningen med filosofier om at skubbe til disse grænser. Du ved, hvordan føles det, når du ser disse børn, du ved, slags, udmærker?

[00:16:54] Stolt.

[00:16:57] Helt, stort set over månen, fordi du ser det hårde arbejde, du tog for at indpasse den tid i dem og sikre dig, at deres fulde potentiale kom ud. Så det er godt, det er givende. Det er uforklarligt.

[00:17:11] Lad mig spørge dig om dette. Du har været nu, ved du, du er ikke ung, ligesom 16 år mere. Du er i 30'erne, hvilket er en meget ung alder. Dog har du levet længe nok til at se nogle af disse børn fortsætte og gøre deres ting.

[00:17:27] Fortæl mig, hvordan det føles i form af, at du ser dem udvikle sig, med hensyn til hvem de er, og hvad de er, hvad de udvikler sig på grund af fundamentet eller i det mindste påvirket af fundamentet for bare ikke at give op og fortsætte med at skubbe igennem det. Hvordan føles det? Hvad synes du?

[00:17:45] Det føles meget, i meget forstand, meget stolthed, fordi du kan se, hvad de kunne have været, og hvad de ikke kunne have været. Mange gange kommer nogle børn fra fattige eller fattige ekstremiteter. Og for at se dem udmærke sig, tro på sig selv, gå på college, for at få et vellykket job, at være noget af et højere erhverv, som andre kloge de troede, at de ikke kunne bygge eller slå sig til ro med mindre og ikke lade dem nøjes med mindre er virkelig forbløffende. Det er af de fleste, det er derfor, jeg fortsætter med at gøre, hvad jeg laver.

[00:18:26] Disse børn bliver ved med at ringe til dig? De taler til dig personligt?

[00:18:30] Ja, det gør de. De holder stadig ved med mig så vidt som hvad de laver, hvordan de gør, de kommer i træning. Stadig, ved du, for at chatte med mig, alt. Det er sjovt. Du bygger det langvarige forhold.

[00:18:43] Hvis du kunne komme med et par ord, der bekræfter, hvad der gør PUSH unikt, og du kan se dybt inde i dit hjerte og finde ud af, hvad det ville være. Sig, at du skulle læse en nekrolog om dig. Hvad ville de sige om PUSH og dig? Hvad vil du have dem til at sige?

[00:19:04] Helt ærligt.

[00:19:06] At de har nogen andre end deres forældre tror på dem.

[00:19:11] Det er fantastisk. Det er virkelig en enorm komponent til alt, hvad der sker. Hvornår tror du, at nogen faktisk skulle komme ud til dette sted og nyde den slags livsstil, som dette sted, ved du, hjælper med at forbedre deres liv med? Hvornår er den tid?

[00:19:29] Hver gang. Hver gang du ønsker at være en bedre version af dig selv.

[00:19:33] Okay. Okay.

[00:19:34] Hvad tror du, at folk undertiden tænker på, ved du, hvorfor skulle de ikke komme ind? Hvad skulle ikke være en hindring? Af dem der kommer ind her?

[00:19:43] Deres image, at de ikke kan gøre det. At de ikke er atletiske nok. At de er overvægtige. At de har problemer, lave rygproblemer. At de ser dumme ud. Du ved, det hele er, at om dagen ser vi alle tåbelige ud i en eller anden grad.

[00:19:56] Men pointen er, at hvis jeg altid antager, hvad andre tænkte og var opmærksom på, hvordan jeg følte mig, for så vidt jeg var generet og ikke var god nok, så ville jeg ikke være, hvor jeg er.

[00:20:11] Jeg siger dig, jeg har lært meget af dig, og hvis noget, har mine børn lært meget af dig bare ved din vedholdenhed. Du ved, jeg kan ærligt fortælle dig, at min søn er bedre som atlet på grund af hans forhold til dig.

[00:20:29] Men lad mig spørge dig, hvad angår hvilken form for fysiske ændringer såvel som følelsesmæssige ændringer der er sket med dig med hensyn til at se dine klienter nå deres mål?

[00:20:43] At høre folk sige, at du reddede mig fra.

[00:20:48] Fra diabetes, medicin, diabetikemedicin, jeg mener, du hører folk sige som.

[00:20:55] Jeg ville være død da jeg var i denne fede tilstand. Du reddede mit liv. Mand. Hvordan bliver du ikke følelsesladet med sådanne ting?

[00:21:04] Hvordan bliver du ikke følelsesladet? Folk sagde som, du ved, jeg troede, at jeg ikke kunne gå eller havde denne muskel ubalance eller muskel type. Hvordan siger man?

[00:21:18] Jeg har denne ene klient, der ikke kunne bygge muskler. Jeg kan ikke huske terminologi, men det faktum, at hun nu kan opbygge muskler, hvor lægen fortalte hende, at hun ikke ville være i stand til at satse på en bar, og nu har hun sat over hundrede og femogtreds kilo, det er fænomenal.

[00:21:31] Hvordan holder det dig ikke motiveret og står op hver eneste dag, når du ikke har lyst til at stå op, ved du, og jeg siger det igen. Jeg er i kongen David. Du ved, hvornår du skulle tilskynde dig selv, fordi nogen ikke altid vil være der for at opmuntre dig. Du er nødt til at opmuntre dig selv, så du kan være den bedste eller en anden, der har brug for det mere end dig. I sidste ende, i slutningen af ​​dagen, har nogen det sværere end dig, og du kan altid hjælpe nogen under dig.

[00:22:01] Åh, Danny, du har dybest set sagt det i meget korte og meget vigtige nøgleord. Du ved, vi sætter pris på dig. Vi er her på PUSH Fitness Center. Du ved, vi har nogle oplysninger der, som du kan bruge til at finde Mr. Alvarado, PUSH Fitness Center er et monstercenter med en masse mennesker, der bryder sig og foretager ændringer i folks liv.

[00:22:25] Hvis I fyre har spørgsmål, kommentarer, ideer med hensyn til hvad vi gør for folk, så fortæl os det. Og vi er her for at tjene som Danny er. Danny, meget tak, bror. Og jeg værdsætter alt hvad du har gjort.

[00:22:38] Og Gud velsigne dig, bror. Gud bevare. Tak skal du have.

 


 

Neurotransmitter Assessment Form

 

Følgende formular til vurdering af neurotransmitter kan udfyldes og præsenteres for Dr. Alex Jimenez. De følgende symptomer, der er anført på denne form, er ikke beregnet til at blive brugt som en diagnose af nogen form for sygdom, tilstand eller nogen anden sundhedsmæssig problem.

 


 

Yderligere diskussion af emne: kronisk smerte

Pludselig smerte er en naturlig reaktion i nervesystemet, som hjælper med at demonstrere mulig skade. For eksempel rejser smertesignaler fra et skadet område gennem nerverne og rygmarven til hjernen. Smerter er generelt mindre alvorlige, da skaden heles, men kronisk smerte er imidlertid anderledes end den gennemsnitlige type smerter. Ved kronisk smerte fortsætter den menneskelige krop med at sende smerter til hjernen, uanset om skaden er helet. Kronisk smerte kan vare i flere uger til endda flere år. Kronisk smerte kan enorme påvirke en patients mobilitet, og det kan reducere fleksibilitet, styrke og udholdenhed.

 

 


 

Neural Zoomer Plus for neurologisk sygdom

Neural Zoomer Plus | El Paso, TX Kiropraktor

 

Dr. Alex Jimenez bruger en række tests til at hjælpe med at evaluere neurologiske sygdomme. Den neurale zomerTM Plus er en række neurologiske autoantistoffer, der tilbyder specifik antistof-mod-antigengenkendelse. Den vibrerende neurale zomerTM Plus er designet til at vurdere individets reaktivitet over for 48 neurologiske antigener med forbindelser til forskellige neurologisk relaterede sygdomme. Den vibrerende neurale zomerTM Plus sigter mod at reducere neurologiske tilstande ved at give patienter og læger en vital ressource til tidlig detektion af risikoen og et øget fokus på personlig primær forebyggelse.

 

Fødevarefølsomhed for IgG & IgA immunrespons

Fødevarefølsomhedszoomer | El Paso, TX Kiropraktor

 

Dr. Alex Jimenez bruger en række tests til at hjælpe med at evaluere sundhedsmæssige problemer forbundet med en række fødevarefølsomhed og intolerance. Food Sensitivity ZoomerTM er en matrix af 180 almindeligt forbrugte fødevareantigener, der tilbyder meget specifik antistof-mod-antigengenkendelse. Dette panel måler en persons IgG- og IgA-følsomhed over for madantigener. At kunne teste IgA-antistoffer giver yderligere oplysninger til fødevarer, der kan forårsage slimhindeskader. Derudover er denne test ideel til patienter, der muligvis lider af forsinkede reaktioner på visse fødevarer. Brug af en antistofbaseret følsomhedstest kan hjælpe med at prioritere de nødvendige fødevarer til at eliminere og oprette en tilpasset diætplan omkring patientens specifikke behov.

 

Tarmszoomer til lille tarmbakteriel overvækst (SIBO)

Gut Zoomer | El Paso, TX Kiropraktor

 

Dr. Alex Jimenez anvender en række tests til at hjælpe med at evaluere tarmsundhed forbundet med tyndtarmsbakteriel overvækst (SIBO). Den vibrerende tarmsoomerTM tilbyder en rapport, der indeholder diæteranbefalinger og anden naturlig tilskud som prebiotika, probiotika og polyfenoler. Tarmen mikrobiome findes hovedsageligt i tyktarmen, og det har mere end 1000 arter af bakterier, der spiller en grundlæggende rolle i den menneskelige krop, fra at forme immunsystemet og påvirke metabolismen af ​​næringsstoffer til at styrke tarmens slimhindebarriere (tarmsperre) ). Det er vigtigt at forstå, hvordan antallet af bakterier, som symbiotisk lever i den humane mave-tarmkanal (GI), påvirker tarmsundheden, fordi ubalancer i tarmen mikrobiome i sidste ende kan føre til gastrointestinale (GI) kanal symptomer, hudtilstande, autoimmune lidelser, immunsystem ubalance og flere inflammatoriske lidelser.

 


Dunwoody Labs: Omfattende afføring med parasitologi El Paso, TX Kiropraktor


GI-MAP: GI Microbial Assay Plus | El Paso, TX Kiropraktor


 

Formler for Methylering Support

Xymogen Formler - El Paso, TX

 

XYMOGEN s Eksklusive Professional Formulas er tilgængelige via udvalgte licenserede sundhedspersonale. Internettet salg og diskontering af XYMOGEN formler er strengt forbudt.

 

stolt, Dr. Alexander Jimenez gør XYMOGEN formler kun tilgængelige for patienter under vores pleje.

 

Ring venligst til vores kontor for at give os en lægehøring om øjeblikkelig adgang.

 

Hvis du er patient af Skadesmedicinsk og kiropraktikklinik, kan du spørge om XYMOGEN ved at ringe 915-850-0900.

xymogen el paso, tx

 

Til din bekvemmelighed og gennemgang af XYMOGEN produkter bedes du gennemgå følgende link. *XYMOGEN-katalog-Hent

 

* Alle ovennævnte XYMOGEN-politikker forbliver strengt gældende.

 


 

 


 

Moderne integreret medicin

National University of Health Sciences er en institution, der tilbyder en række givende erhverv til deltagere. Studerende kan øve deres lidenskab for at hjælpe andre mennesker med at opnå generel sundhed og velvære gennem institutionens mission. National University of Health Sciences forbereder de studerende til at blive førende i spidsen for moderne integreret medicin, inklusive kiropraktikpleje. Studerende har en mulighed for at få uovertruffen erfaring ved National University of Health Sciences for at hjælpe med at gendanne patientens naturlige integritet og definere fremtiden for moderne integreret medicin.

 

 

Online funktionel medicinhistorie
ONLINE FUNKTIONELLE LÆGEEKSEMPEL 24 • 7

Online historie
ONLINE HISTORIE 24 /7
BOOK ONLINE 24/7