Mød Trudy - klinisk patientforbindelse, klinisk operationskonsulent, mor og kone | El Paso, TX læge i kiropraktik
Dr. Alex Jimenez, El Paso's Kiropraktor
Jeg håber du har haft vores blogindlæg på forskellige sundheds-, ernæringsmæssige og skadelige emner. Tøv ikke med at ringe til os eller mig selv, hvis du har spørgsmål, når behovet for at søge pleje opstår. Ring til kontoret eller mig selv. Office 915-850-0900 - Cell 915-540-8444 Med venlig hilsen. Dr. J

Mød Trudy - Klinisk patientforbindelse, klinisk operationsofficer, mor og kone

Præsenterer Truide Torres Jimenez
( Klinikchef: Injury Medical Clinic PA & Patient Relations Advocate & WAY More)

Truide har arbejdet i de seneste 20 år med skadesopløsninger. Hun arbejder hånd i hånd med patienter og er tilgængelig for at løse tvisteløsninger. Hun arbejder også som patientforbindelse for kliniske og juridiske forhold.

Truide Torres Jimenez (Kort biografi og hendes personlige besked)
Drevet af lidenskaben med at gøre det, der er i patientens bedste interesse, vågner jeg op hver morgen med drevet for at hjælpe de nødlidende. Skadesprocessen for sundhedsvæsenet er fuld af grove, dale og vanskelige hindringer, der er designet til at ramme frygt hos dem, der har behov. Min pligt er at gøre, hvad der er inden for lovens rammer, "hvad det tager" for at få de involverede til at være opmærksomme på dem, der har brug for hjælp. Det er hvad jeg er beæret over at gøre for vores patienter.

Mit formål:
Når jeg finder mit formål, finder jeg den større "Hvorfor" bag min virksomhed. Dette er vigtigt i de udfordringer, jeg har set i disse tider. Hver dag søger jeg efter Guds budskab i mit formål, som jeg beder fører mig til et andet niveau.
I slutningen af ​​dagen vil jeg heller ikke arbejde for at arbejde. Som mennesker og gudfrygtige individer kan vi godt lide at vide, at vi er på linje med det, vi føler, vi er kaldet til at gøre. Så at komme med mit formål og mit ”hvorfor” har altid været så vigtigt for mig. Jeg elsker mennesker, og jeg vil gerne hjælpe dem, især når de har brug for det.

Min forpligtelse
Som defineret er engagement ”staten eller kvaliteten af ​​at være dedikeret til at forårsage aktivitet osv.” Uden engagement er det vanskeligt, om ikke umuligt at skubbe igennem udfordringer for at nå vores mål. Mit engagement er at tjene min medmenneske i deres kliniske behov og finde den rigtige løsning til dem.

Min dedikation:
“Kvaliteten ved at være dedikeret eller engageret i en opgave eller et formål er det, jeg stræber dagligt efter hver dag”. Jeg har altid fortalt mine børn, at når du først har et formål, forpligter du dig til det, og du ser det igennem. Jeg prøver også at leve mit liv efter disse ord. Ja, dens arbejde, og der er ingen erstatning andet end at grave ind og få det gjort. Der er ingen erstatning for øvelse og forberedelse. Vores succes med vores patienter har altid været afhængig af det niveau af indsats, som vi som team har været i stand til gensidigt at fokusere på med vores uafhængige og prioriterede opgaver. Jeg forpligter mig til at være dedikeret til vores gudstyrede formål.

Vedholdenhed
Jeg tror, ​​at for at holde ud skal du vise fortsat indsats for at gøre eller opnå noget på trods af vanskeligheder, fiaskoer eller modstand. Med vores patienter og dem, vi hjælper, står vi over for mange udfordringer og til tider har vi brug for og beder om evnen til at skubbe igennem og hente os selv, når vi er nede. Jeg kan kun forestille mig, hvordan mine kunder har det. Af den grund skubber jeg hårdere på at hjælpe dem. Kort sagt, hver udfordring, som vi som team overvinder, jo tættere kan vi hjælpe vores patienter og dem i nød. Vi holder kursen og overvinder den frygt og kamp, ​​som vores patienter har, og hjælper dem med at holde ud klinisk.

Personligt har jeg set store uretfærdigheder opstå på dem, der IKKE har en stemme i dagens verden. Uanset om en sprogbarriere eller bare ikke kender reglerne. Mit job er at finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe. Hvis jeg personligt ikke kan hjælpe, vil jeg finde de rigtige kilder til at åbne mulighederne. Jeg får jobbet gjort.

Som kone og mor til 2 børn, 2 hunde og 3 katte. Min lidenskab er for Gud, familie og missionen om at tjene min medmand.

Ring til mig, hvis du har brug for hjælp til kliniske forhold:

Kontor 915-850-0900 / Cell: 915-252-6149

Truide Torres - Jimenez
Patientadvokat: Skadesmedicinsk klinik PA

Online funktionel medicinhistorie
ONLINE FUNKTIONELLE LÆGEEKSEMPEL 24 • 7

Online historie
ONLINE HISTORIE 24 /7
BOOK ONLINE 24/7